TV- & tidningsintervjuer

Farligt sommardrickande

SVT | Gomorron Sverige

Så vet du om du har alkoholberoende

TV4 | Nyhetsmorgon

Alkoholmissbruk: ”Var inte rädd att tala med personen som dricker”

TV4 | Nyhetsmorgon

Därför känner vi oss tvingade att dricka alkohol

TV4 | Nyhetsmorgon

”Det var ett ständigt helvete”

(TV4) | Nyhetsmorgon

Camilla Kuylenstierna gästar

TV4 | nyhetsmorgon

BOKEN ANSVARSFULL

”Hej, jag heter Camilla och jag är en adlig fullblodsalkoholist och affärskvinna från Östermalm.”

Hon föddes i en gravt alkoholiserad familj och växte upp med parkbänksalkisar i köket. Hon satt på fosterhem och tampades med sociala myndigheter samtidigt som hon gick i privatskolan Carlssons Skola på Östermalm med sitt adliga efternamn som sköld.

I ung ålder utvecklade Camilla själv en kraftig alkoholism samtidigt som hon klättrade i karriären inom en internationell koncern. Ingen anade att tjejen med den livsglädjen och energin privat grät sig till sömns, kräktes av bakfylleångest och tillät sig att bli misshandlad av sina pojkvänner.

Den här självbiografiska berättelsen vill visa hur viktigt det egna ansvaret är, att alla andra inte finns förutom i vår föreställningsvärld och att jämföra sitt inre med alla andras yttre är det största misstaget vi kan göra.

Läs mer på smakprov.se

Beställ på

bokus

adlibris

cdon

Även som ljudbok på Storytel.se

 

Årets ögonöppnare 2012 – Veckans Affärers Gala

Recensioner

”Utlämnande är bara förnamnet. Man behöver inte vara alkoholist för att lära sig något av hennes bok ansvarFULL.”
– Veckans Affärer

”Hennes egen berättelse om sitt liv är krass, osentimental och ärlig”
– Kerstin Särneö, bokrecencent, tidningen Tara

”Jag har precis sträckläst din bok och ärligt talat så fanns där ett antal gånger då det var väldigt tungt att läsa och att man hade klumpar i halsen. Fantastisk bok, och faktum är att jag har inte märkt av dina alkohol problem under de tillfällen vi varit på resa, fester eller dylikt. När jag läser boken förstår jag troligen inte vilket helvete du haft många gånger men tack vare din vilja och envishet har du rett ut detta.
F.d. kollega

”Jag har själv ett väldigt kluvet förhållande till alkohol. Den betalar min lön men förstör min personal, samma sak som kan ge mig och familjen ekonomisk trygghet kan vara det som stjälper företaget. Jag ser baksidan på myntet allt för ofta och inför säsongen med massa tillströmmande säsongspersonal är frågan stekhet. Jag är helt säker på att din bok har gett mig fler verktyg för att hantera denna fråga och det är jag mycket tacksam för.”
VD

”Jag har snart läst ut din bok, och den är minst lika bra som din föreläsning. Alla har vi en relation till alkohol och alkoholism, därför berör du så mycket. I mitt fal hade jag en biologisk pappa som dog på grund av sin alkoholism, och min styvpappa som jag växte upp med från 3 år, var också alkoholist tills jag var 18 år. Så jag känner igen mig mycket i ditt beteende, och vilka sidor man utvecklar. Det räckte med att sätta nyckeln i dörren när man kom hem från skolan, så visste man ”hur” full pappa var, och hur kvällen skulle te sig. Jag ska absolut ta upp detta med HR avdelningen, och ber att få återkomma.”
Marknadschef

”Vill bara med detta mejl tacka för en underbar bok om ditt liv. Jag inhandlade boken i Solna C kl. 12,30 igår söndag och har bara läst och läst och läst, jag blev klar i morse med boken. Jag är själv uppvuxen med en pappa som tagit till flaskan och även misshandlat mig, mina syskon och mamma väldigt svårt. När jag var 17 år tog jag chansen och flyttade till Sthlm, dum och blåögd blondin som kom till stora staden och blev lurad av en massa killar. Idag är det ingen som skiter mig på näsan.

Önskar dig stort lycka till med ditt liv och företag. Det du har åstadkommit är stort, sträck på dig och var stolt över den du är. Tack ännu en gång för en väldigt, väldigt bra och utlämnande bok.”
Kvinna 50-årsåldern

”Har precis avslutat denna bok och jag kan starkt rekommendera den, köp den och läs den för den kommer definitivt att få dig att vakna till oavsett vilken situation du befinner dig i.”
Egenföretagare

”Har precis läst ut din bok. Den i särklass bästa jag läst i den genren.”
Chef på storbolag

RADIOINTERVJUER

Hultling och Röör i P4 – P4 Stockholm

Sändes 28 september 2013

Sveriges Radio – P4 Stockholm

Sändes torsdag 23 februari 2012

P4 Mötet

Radio 1 med Aschberg

http://podtail.com/podcast/aschberg-pa-radio1/med-camilla-kuylenstierna/